Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди приміщення університетського гуртожитку

Оголошено аукціон з оренди приміщення університетського гуртожитку

6 жовтня відбудеться онлайн-аукціон з оренди приміщення гуртожитку Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, за адресою: Чернігівська обл., місто Ніжин, площа Івана Франка, 2.

Стартова орендна плата — 9 тис. гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Прийом пропозицій до участі в аукціоні триває до 5 жовтня.

Об’єкт розташований у центральній частині міста та оточений міськими пам’ятками та закладами харчування.

Площа об’єкта становить 122 м².

Технічний стан об’єкта перебуває у задовільному стані. Об’єкт під’єднаний до електромережі. Наявні водозабезпечення, каналізація, опалення та вентиляція.

З усіма деталями та обмеженнями щодо використання об’єкта можна ознайомитися за покликанням — https://cutt.ly/TCJenUj.

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220909-22084.

Берете участь у аукціоні з оренди державного майна вперше? Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Розділ 2 Аналітична довідка про роботу Фонду державного майна України та хід приватизації державного майна у І півріччі 2022 року «Оренда державного майна»
Наступний запис
Пропозиція оренди приміщення на онлайн-аукціоні: нерухомість площею 45 м²
Меню