Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди приміщення і технічного майданчику площею 343 м² в Одесі

Оголошено аукціон з оренди приміщення і технічного майданчику площею 343 м² в Одесі

22 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлового приміщення №5 виробничого будинку та облаштований технічний майданчик, що знаходиться на балансі Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю.

Актив знаходиться за адресою: Одеська обл., місто Одеса, вулиця Льва Симиренко, 33 Б.

Стартова ціна складає 4 547,98 грн на місяць, а термін оренди –  5 років.

Загальна площа активу – 343 м².

До оренди пропонується нежитлове приміщення площею 23 м² та облаштований технічний майданчик площею 320 м². Технічний стан активу: задовільний. Наявна електромережа в 40 кВт, водозабезпечення та водовідведення.

Пропозиція оренди цього активу має високий потенціал для створення і розвитку бізнесу, завдячуючи його зручній локації, вигідній площі, а також можливості використовувати майно за будь-яким цільовим призначенням.

Разом із тим, актив розташований в Одесі – великому транспортному вузлі України: через місто проходять автошляхи міжнародного значення М05, М14, М15, М16, М27, а також тут знаходиться найбільший морський торговий порт країни.

Більше інформації про об’єкт тут.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Вигідна орендна пропозиція в Харкові: група об’єктів нерухомості площею 7 025,5 м² на онлайн-аукціоні
Наступний запис
Звіт за 5 тиждень 24.01.2022 – 30.01.2022
Меню