Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди приміщень їдальні Вінницького національного технічного університету площею 311,8 м²

Оголошено аукціон з оренди приміщень їдальні Вінницького національного технічного університету площею 311,8 м²

8 червня відбудеться онлайн-аукціон з передачі в оренду вбудованих приміщень будівлі їдальні, загальною площею 311,8 м², що перебуває на балансі Вінницького національного технічного університету.

Об’єкт розміщується за адресою: м. Вінниця, вул. Воїнів Інтернаціоналістів, 5а.

Стартова ціна місячної оренди становить 16 129,53 грн.

Прийом заявок на участь в аукціоні триває до 7 червня.

Строк, на який буде укладений договір, становить 5 років.

Дізнатися більше про об’єкт, про умови його оренди, а також взяти участь в аукціоні, ви маєте можливість за посиланням – https://bit.ly/3vtffVF.

Приміщення в задовільному стані. Оснащене системами водопостачання та вентиляції. Підключено централізоване опалення. Потужність електромережі складає 3 кВт.

За умовами оренди приміщення можуть бути використані лише для розміщення їдальні, що не здійснює товарів підакцизної групи.

Для участі в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено чотири аукціони з передачі в оренду нерухомості на балансі ДП МОУ «Харківський завод залізобетонних виробів»
Наступний запис
Житомирщина: гараж на 9 секцій площею 202,4 м² у Коростені вакантний для оренди
Меню