Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди пам’ятки культури XVIII – XIX ст. в Києві

Оголошено аукціон з оренди пам’ятки культури XVIII – XIX ст. в Києві

24 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень на цокольному поверсі Хлібні (Консисторії) XVIII – XIX ст. Національного заповідника «Софія Київська» за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 24.

Термін договору оренди складає 5 років, а стартова ціна –  29 520 на місяць.

Загальна площа активу – 81,1 м².

Технічний стан приміщень – задовільний. Об’єкт оснащений електромережею потужністю 26 кВт, водозабезпеченням, каналізацією, кондиціонуванням, вентиляцією та опаленням. Підключені телекомунікації (інтернет). Підведена охоронна та пожежна сигналізація.

Орендар зобов’язаний укласти з органом охорони культурної спадщини охоронний договір на об’єкт оренди та виконувати вимоги законодавства про культурну спадщину.

Більше інформації про об’єкт тут.

 Консисторія або Хлібня – будинок колишньої монастирської пекарні та є пам’яткою архітектури національного значення. У складі комплексу споруд Софійського собору внесений до переліку Світової спадщини ЮНЕСКО.

(Національний заповідник «Софія Київська»)

Будинок збудований у 1722-1730 роках в стилі бароко. Згодом був приєднаний новий корпус, головний фасад якого  розташований вздовж Володимирської вулиці. Наразі у приміщеннях Хлібні відкрито просторі виставкові зали Національного заповідника «Софія Київська»:  щороку їх відвідують тисячі мешканців і туристів з різних куточків світу.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Звіт за 2 тиждень 03.01.2022 – 09.01.2022
Наступний запис
Оренда у Львівському аеропорту: оголошено аукціон з оренди приміщення
Меню