Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди майданчика з твердим покриттям в Борисполі

Оголошено аукціон з оренди майданчика з твердим покриттям в Борисполі

12 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди твердого покриття та покриття з бетонних плит, що знаходяться на балансі ДП МА «Бориспіль» за адресою: Київська обл., Бориспільський район, село Гірська сільська рада.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 1 857,85 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 1 836 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані, комунікації відсутні.

 

Село Гора розташоване поблизу найбільшого  в Україні аэропорту із пасажиропотоком понад 10 млн осіб щорічно. Також через населений пункт проходить траса міжнародного МО3. Саме тому ця пропозиція – справжня знахідка, завдячуючи перспективній локації об’єкта та комфортним умовам для ведення бізнесу, а тому стане надійним фундаментом для старту та розвитку вашої справи.

Для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3rHZB7V.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 21.07.21
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди під`їзної колії на Луганщині
Меню