Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди їдальні в навчальному корпусі у Вінниці

Оголошено аукціон з оренди їдальні в навчальному корпусі у Вінниці

19 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з продовження оренди вбудованих приміщень (№ 13, № 14, № 15, № 23) навчального корпусу, що обліковується на балансі Державного професійно-технічного навчального  закладу  «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» та знаходиться за адресою: м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 145.

Стартова ціна об’єкту складає 9428,06 грн, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 98,5 м².

 


Цільовим призначенням об’єкта оренди є надання послуг з громадського харчування без продажу товарів підакцизної групи.


Будівля перебуває у задовільному технічному стані, забезпечена комунікаціями: електропостачання потужністю 15 кВт, водовідведення, водопостачання та  централізоване опалення.

Детальніше

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Звіт за 44 тиждень 24.10.2021 – 31.10.2021
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (08 листопада 2021 року)
Меню