Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди гаражу і бетонованого замощення на Дніпропетровщині

Оголошено аукціон з оренди гаражу і бетонованого замощення на Дніпропетровщині

28 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди гаража і бетонованого замощення, що перебувають на балансі Регіонального офісу водних ресурсів у Дніпропетровській області та знаходяться за адресою: Дніпропетровська обл., село Микільське-На-Дніпрі.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 1 605,18 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 173,9 м².

Об’єкт потребує поточного ремонту.

Дніпропетровщина – регіон з потужним економічним потенціалом, що належить до одних з найбільш розвинутих у промисловому відношенні регіонів країни та характеризується високим рівнем розвитку транспорту і зв’язку.

Завдяки перспективній локації та вигідній площі об’єкта, а також можливості використовувати об’єкт за будь-яким цільовим призначенням, дана пропозиція може стати для вас комерційно-вигідним рішенням для створення і розвитку бізнесу.

Детальніше про актив за посиланням: https://bit.ly/2WX6bg0

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оренда в центрі Києва: оголошено аукціон з оренди приміщення готелю «Козацький»
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди нежитлових приміщень в Миколаєві
Меню