Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 234,5 м² на Львівщині

Оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 234,5 м² на Львівщині

17 вересня 2021 року відбудеться аукціон з продовження оренди частини будівлі, що знаходиться на балансі ВП «Добротвірська теплова електрична станція» акціонерного товариства «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» за адресою: Львівська обл., селище міського типу Добротвір, вулиця Шевченка, 5.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 12 004 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  –  234,5 м².

Актив  електрифікований (30 кВт) та перебуває в задовільному стані. Наявне водозабезпечення, опалення, газифікація, кондиціонування та водовідведення. Підведене телебачення та пожежна сигналізація.

Оренда цього активу є комерційно-вигідною можливістю для створення та розвитку вашого бізнесу, селище Добротвір знаходиться у за 30 км від кордону з ЄС та забезпечене потужними інженерно-технічними комунікаціями. Також об’єкт можна використовувати за будь-яким цільовим призначенням.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3zLJmtu.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди складських приміщень в Борисполі
Наступний запис
Розділ 2 Аналітична довідка про роботу Фонду державного майна України та хід приватизації державного майна за І півріччя 2021 року «Оренда державного майна»
Меню