Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди приміщення в санаторії на березі Чорного моря

Оголошено аукціон з оренди приміщення в санаторії на березі Чорного моря

26 травня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з продовження оренди нежитлового приміщення будівлі корпусу № 9 Державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) санаторій «Приморський»за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Курортне, вул. Чорноморська, 11а.

Стартова ціна об’єкту складає 2 604,94 грн, а термін оренди – 5 років. Загальна площа  – 170,80 м².

Об’єкт перебуває в задовільному стані, після ремонту. Приміщення електрифіковане (16 кВт). Наявне водозабезпечення та каналізація.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 25 травня 2021 року.

(Будацька коса, с. Курортне)

Селище Курортне розташоване за 80 км від Одеси та за 50 км від райцентру Білгорода-Дністровського, на берегах Чорного моря і Будацького лиману. Село розташоване на високому обриві, з якого відкриваються мальовничі пейзажі. При цьому пансіонати і бази відпочинку Курортного знаходяться як у самому селі, так і прямо на пляжі всього за декілька десятків метрів від моря. У селі розвинена інфраструктура: магазини, кафе, бари, аптеки. У центрі є продуктовий базар і промтоварний ринок.

Чудовий пляж, чисте море, виноградники та соняшникові поля – це те що приваблює відпочиваючих та туристів, то ж оренда цього приміщення стане вигідним інвестуванням в розвиток бізнесу.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3ykH18N .

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди їдальні поблизу озера Світязь
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди приміщення АЗС
Меню