Головна » Новини » Анонси аукціонів » Київщина: будівля навісу для сільськогосподарської техніки площею 3361 м² разом з асфальтовим майданчиком вакантна для оренди

Київщина: будівля навісу для сільськогосподарської техніки площею 3361 м² разом з асфальтовим майданчиком вакантна для оренди

Фонд державного майна анонсує проведення онлайн-аукціону з передачі в оренду сарай-навіс для сільськогосподарської техніки площею 379,8 м², з асфальтовим майданчиком площею 3361 м², розташованих в с. Софіївська Борщагівка, Київської області.

Аукціон заплановано на 23 березня. Прийом заявок на участь в ньому триває до 22 березня.

Стартова ціна оренди, за якою об’єкт виставлений на аукціон, становить 7 959,88 грн.

Строк, на який пропонується передати будівлю сараю разом з асфальтовим замощенням, складає 5 років. 

Майбутній орендар матиме право використовувати будівлю за будь-яким цільовим призначенням на власний розсуд. Так само, за умовами оренди він зможе передавати зазначений об’єкт оренди або його окремі частини в суборенду.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і  реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон – http://bit.ly/3bUxAnh. 

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Аеропорт «Бориспіль»: підбірка актуальних пропозицій оренди
Наступний запис
Щодо нотаріального посвідчення договорів оренди державного та комунального майна без проведення аукціону строком більш ніж на п’ять років
Меню