Головна » Новини » Анонси аукціонів » Кіровоградщина: частина будівлі площею 350,7 м² в місті Долинська вакантна для оренди

Кіровоградщина: частина будівлі площею 350,7 м² в місті Долинська вакантна для оренди

6 травня відбудеться онлайн-аукціон з продовження договору оренди частини будівлі «Ангар» загальною площею 350,7  м², що знаходиться за адресою: Кіровоградська обл., м. Долинська, вул. Ольгерда Бочковського, 92.

Стартова ціна, за якою він виставлений на аукціон – 5 714,72 грн.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 5 травня.

Дізнатись більше про об’єкт, про умови участі в аукціоні з передачі його в оренду, а також безпосередньо зареєструватись на участь в ньому ви маєте можливість за посиланням на аукціон – https://bit.ly/3tSGCb1.

Строк, на який продовжується договір – 5 років.

За умовами оренди орендар має право використовувати приміщення за будь-яким цільовим призначенням.

Об’єкт в задовільному технічному стані. Приміщення опалюється централізовано і оснащене електромережею.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (26 квітня 2021 року)
Наступний запис
Звіт за 17 тиждень 19.04.2021 – 25.04.2021
Меню