Головна » Новини » Анонси аукціонів » Херсон: оголошено аукціон з оренди приміщень площею 1048,1 м² в навчальному закладі

Херсон: оголошено аукціон з оренди приміщень площею 1048,1 м² в навчальному закладі

26 березня 2021 року о 13:05 відбудеться аукціон з передачі в оренду приміщень на першому та другому поверхах навчального корпусу № 2, що знаходиться за адресою: м. Херсон, вул. Університетська, 27 та обліковується на балансі Херсонського державного університету.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 25 березня 2021 року. 

Технічний стан приміщення задовільний, підведена електрифікація потужністю 36 кВт, наявне водопостачання, каналізація, а також опалення (як автономне, так і централізоване від зовнішніх мереж). Підключений телефон та інтернет. 

Об’єкт оренди складається з: приміщень першого поверху,  загальною площею 610,6 м² та приміщень другого поверху, загальною площею 437,5 м². 

Стартова ціна об’єкта складає 84 952,65 грн на місяць.

Термін оренди – 5 років. 

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3taL0S3 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Інструкція про порядок оголошення Фондом державного майна України та його регіональними відділеннями нового аукціону внаслідок визнання аукціону на продовження договору оренди таким, за результатами якого об’єкт не було передано в оренду
Наступний запис
Фонд держмайна оголосив онлайн-аукціон з продовження договору оренди цілісного майнового комплексу «Одесавинпром»
Меню