Головна » Новини » Анонси аукціонів » Харків: приміщення прибудови гуртожитку університету площею 103 м² вакантні для оренди

Харків: приміщення прибудови гуртожитку університету площею 103 м² вакантні для оренди

31 травня відбудеться онлайн-аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій з оренди приміщень загальною площею 103 м² першого поверху прибудови гуртожитку Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

Адреса, за якою розташовується актив: м. Харків, провулок Отакара Яроша, 6-Б.


Стартова ціна місячної оренди становить 348,46 грн.

Прийом заявок на участь в аукціоні триває до 30 травня.

Строк, на який укладається договір, становить 5 років.

Дізнатися більше про об’єкт, про умови його оренди, а також взяти участь в аукціоні, ви маєте можливість за посиланням – https://bit.ly/3hIZS7u.

Приміщення в задовільному стані. Газифіковане, оснащене системою водопостачання. Підключено централізоване опалення. Потужність електромережі складає 15 кВт.

В умовах оренди приміщень встановлені обмеження їхнього цільового використання, що зумовлено необхідністю отримання балансоутримувачем супутніх послуг, які не можуть бути забезпечені безпосередньо ним самим.

Так, за умовами оренди майбутній орендар зможе використовувати приміщення для розміщення їдальні, яка не здійснює продаж товарів підакцизної групи.

Для участі в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди нежитлових будівель на узбережжі Азовського моря
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди великої будівлі універмагу на Донеччині
Меню