Головна » Новини » Анонси аукціонів » Фонд державного майна запрошує до участі в аукціоні з передачі в оренду приміщення на 30 кв. м в аеропорту «Бориспіль»

Фонд державного майна запрошує до участі в аукціоні з передачі в оренду приміщення на 30 кв. м в аеропорту «Бориспіль»

Фонд державного майна України запрошує до участі в онлайн аукціоні з передачі в оренду приміщення на території пасажирського терміналу «D» Міжнародного аеропорту «Бориспіль» площею 30 кв. м, який відбудеться у вівторок, 10 листопада.

Переможець отримає в оренду комерційні площі для ведення бізнесу в найбільшому аеропорту України на першому поверсі терміналу «D» строком на 5 років.

Стартова ціна лоту – 15354,60 грн.

Детальна інформація про об’єкт за посиланнями на аукціон –  https://bit.ly/2Hp8qQT.

Приміщення в задовільному стані, електрифіковане. Всі необхідні комунальні послуги надаються безпосередньо аеропортом.

Об’єкт знаходяться у безпосередній близькості до розгалуженої логістичної системи – крім основного аеропорту країни, поруч з аеропортом пролягає траса М-03 Київ-Харків. Відстань до Києва становить 37 км.

Звертаємо вашу увагу, що орендар матиме право передавати орендовану ним площу або окремі її частини в суборенду, тобто третім особам. Згідно з новим орендним законодавством, різниця між орендною та суборендною платою залишається орендарю.

Якщо вас цікавить можливість для розвитку власного бізнесу в найбільшому аеропорту країни з пасажиропотоком у понад 10 млн осіб щорічно, реєструйтесь на участь в аукціоні і перемагайте в ньому.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Аукціони з оренди трьох приміщень на території аеропорту Бориспіль були скасовані на вимогу забезпечити безпечну соціальну дистанцію
Наступний запис
В Україні стартувала прозора оренда державного майна – Леонід Антонєнко
Меню