Головна » Новини » Анонси аукціонів » Бердянський порт: приміщення загальною площею 1193 м² вакантні для оренди

Бердянський порт: приміщення загальною площею 1193 м² вакантні для оренди

14 травня відбудеться онлайн-аукціон з продовження договору оренди нежитлових приміщень, загальною площею 1193 м², що перебуває на балансі державного підприємства «Бердянський морський торговельний порт».

Актив знаходиться за адресою: Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Горького, 2.

Стартова ціна, за якою він виставлений на аукціон, становить 79 978,76 грн.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 13 травня.

Дізнатись більше про об’єкт, про умови участі в аукціоні з продовження договору його оренди, а також безпосередньо зареєструватись на участь в ньому ви маєте можливість за посиланням на аукціон –  https://bit.ly/335Sz12.

Строк, на який продовжується договір, становить 5 років.

За умовами оренди орендар має право використовувати приміщення за будь-яким цільовим призначенням.

Приміщення в задовільному технічному стані. Потужність електромережі 30 кВт. Опалення автономне. Приміщення оснащені каналізацією та системою вентиляції.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Орендарі державного і комунального майна отримали право змінювати цільове призначення за договорами, укладеними до набуття чинності новим законом про оренду
Наступний запис
Оренда в центрі Києва: вакантні приміщення загальною площею 429,2 м² на вулиці Рейтарській
Меню