Головна » Новини » Анонси аукціонів » Аукціон з оренди приміщення в аеропорту «Бориспіль»: 1,16 млн грн на місяць за 63 м²

Аукціон з оренди приміщення в аеропорту «Бориспіль»: 1,16 млн грн на місяць за 63 м²

28 грудня відбувся онлайн-аукціон з оренди частини нежитлового приміщення площею 63 м² на першому поверсі пасажирського терміналу «D»  Міжнародного аеропорту «Бориспіль», за результатами якого держбюджет отримуватиме 1 159 999,7  грн щомісяця.

Актив знаходиться на балансі ДП МА «Бориспіль» за адресою: за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Гора, вул. Бориспіль-7.

Задовільні технічні умови, велика площа, вигідне розташування в найбільшому аеропорту України сприяли збільшенню попиту на об’єкт, що посилило конкуренцію на відкритих торгах – за право орендувати актив змагалися 11 учасників.

На прозорому аукціоні перемогу здобуло ТОВ «Ларком Трейд», яке підвищило вартість оренди зі стартової 32 410 грн до 1 159 999,7  грн на місяць. Компанія здійснює свою діяльність в сфері торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Таким чином, актив, залишаючись у власності держави,   приноситиме високий та стабільний прибуток від оренди.

Згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, переможець торгів має 3 робочі дні на підписання протоколу та 20 робочих днів для укладення договору оренди з дня, наступного за днем формування протоколу про результати аукціону.

Договір оренди з переможцем аукціону буде укладений у разі сплати ним протягом вказаного терміну наступних платежів:

  • авансу у розмірі орендної плати за 2 місяці (включаючи ПДВ);

  • забезпечувального депозиту у розмірі орендної плати за 2 місяці (без ПДВ).

В сумі це понад 5,1 млн грн.

Якщо переможець не здійснить ці платежі, то право оренди приміщення перейде до іншого учасника торгів з наступною за величиною ціновою пропозицією, а сплачені їм гарантійний та реєстраційний внески у розмірі 91 400 грн не повертаються такому переможцю та перераховуються в держбюджет.

Для того, щоб ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах ми підготували доступну та зручну інструкцію

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні

Також Ви можете підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Успішна історія з Кривого Рогу: як прозора оренда допомагає виробникам сертифікованої продукції 
Наступний запис
Рівненська область: оголошено аукціон з оренди частини будівлі цеху площею 329,3 м²
Меню