Головна » Новини » Анонси аукціонів » Аеропорт «Бориспіль»: приміщення в терміналі «D» загальною площею 99,2 м² вакантні для оренди

Аеропорт «Бориспіль»: приміщення в терміналі «D» загальною площею 99,2 м² вакантні для оренди

6 травня відбудеться онлайн-аукціон з продовження договору оренди двох приміщень, загальною площею 99,2 м² на 2 поверсі пасажирського терміналу «D» Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Стартова ціна, за якою він виставлений на аукціон, становить 122 161,28 грн.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 5 травня.

Дізнатись більше про об’єкт, про умови участі в аукціоні з продовження договору його оренди, а також безпосередньо зареєструватись на участь в ньому ви маєте можливість за посиланням на аукціон – https://bit.ly/3tW8qeL.

Строк, на який продовжується договір, становить 5 років.

За умовами оренди орендар має право використовувати приміщення за будь-яким цільовим призначенням.

Приміщення в задовільному технічному стані. Проведена електромережа потужністю 16 кВт. Опалення централізоване. Приміщення оснащені системами вентиляції та кондиціювання.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Звіт за 17 тиждень 19.04.2021 – 25.04.2021
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди рибного господарства
Меню